diumenge, 21 d’octubre del 2012

CmapTools



CmapTools és un programa que permet crear mapes conceptuals que connectin diferents conceptes als quals se'ls pot afegir videos, sons... Aquests mapes poden ser exportats amb gràfic, pdf o pàgina web, ja que són mapes conceptuals en línea i els pot veure tothom.


Cal recordar que aquest programa és gratuït només pels centres educatius i les entitats sense ànim de lucre i, només funciona amb els sistemes operatius de Windows, Linux i Mac.


És un programa molt senzill i molt eficaç, per aquells que tinguin interès en crear mapes conceptuals per poder organitzar els seus coneixements aquí us enllaço la pàgina perquè us pugeu descarrergar el CmapTools: CmapTools download

Per més informació sobre la utilització d'aquest programa us recomano que visiteu l'entrada  de CmapTools de la meva companya Xènia Colom  i també la pàgina d'Eduteka on trobareu La Guía de Uso CmapTools.

Per acabar us deixo el meu mapa conceptual, construït fins al moment, dels conceptes que hem anat treballant a les sessions de GITIC i més amunt al lateral d'aquesta pàgina trobareu un enllaç amb el meu mapa conceptual on podreu anar mirant els canvis del meu esquema.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada